استاندار همدان گفت: در هفته دولت هزار و ۲۴۹ پروژه در همدان کلنگزنی و بهرهبرداری میشود که اعتبار ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی دارد.
علیرضا قاسمیفرزاد در آیین آغازین عملیات اجرایی پتروشیمی ابن سینا با حضور وزیر صمت، اظهار داشت: مردم فامنین سالهای زیادی است که منتظر پتروشیمی ابن سینا هستند که خوشبختانه در حال حاضر سرمایهگذاری ارزی 300 میلیون یورو و 225 میلیون یورو تسهیلات برای این پروژه پیشبینی شده است.
وی افزود: اگرچه شهرستان فامنین جزو شهرستانها و مناطق محروم به شمار میرود اما در این منطقه 1000 هکتار منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد جانمایی شده که میتواند نیرو محرکه تولید و اقتصاد در فامنین به شمار رود.
استاندار همدان تاکید کرد: از یک هزار هکتار منطقه ویژه اقتصادی جهانآباد 100 هکتار وسعت پتروشیمی ابن سیناست که در 20 هزار مترمربع زیربنا احداث میشود و ظرفیت 300 هزار تن اتیلن اکساید و زنجیره پایین دست را دارد.
قاسمیفرزاد گفت: کارخانه آهن اسفنجی، خوشههای صنعتی و ناحیه صنعتی نگارخاتون از دیگر پروژههای صنعتی و تولیدی در فامنین است که در توسعه اقتصادی این شهرستان نقش مهمی دارد.
احیای 150 واحد تولیدی در همدان
استاندار همدان با اشاره به احیای پروژه پتروشیمی ابنسینا نیز بیان کرد: در شروع به کار دولت سیزدهم در استان همدان 240 واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل وجود که خوشبختانه تاکنون 150 واحد آن احیا و به چرخه تولید بازگشته است.
قاسمیفرزاد همچنین با اشاره به اهمیت و ضرورت راهاندازی بنگاههای راکد اظهار داشت: با توجه به اینکه واحدهای راکد بخش قابل توجهی از فرآیند تولید از قبیل دریافت زمین، احداث ساختمان، تأمین زیرساختها، نصب ماشینآلات و … را سپری کرده اند، طبیعتاً تأمین منابع مورد نیاز و رفع برخی از مشکلات آنان مانند استمهال وام، تقسیط بدهی به دستگاههای اجرایی و… میتواند فرآیند ایجاد اشتغال را سرعت ببخشد.
وی با بیان اینکه برخی واحدهای تولیدی در منطقه ویژه اقتصادی همدان با مشکلاتی از قبیل آب، برق و گاز مورد نیاز مواجه هستند، اظهار کرد: برای رفع مشکل اینگونه واحدها تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
استاندار همدان با اشاره به احیای واحدهای راکد و نیمه راکد این استان تصریح کرد: در یکسال اخیر و با تلاش و پیگیری مستمر معاون اقتصادی استان، مدیرکل صمت و مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی همدان تحول خوبی در حوزه رفع موانع تولید ایجاد شده و واحدهای راکد و نیمه راکد، به چرخه تولید بازگشتهاند.