محمد کلامی اظهار کرد: ۵۶ واحد در حوزه کشاورزی، ۶۱ واحد در بخش صنعت، ۳۰ واحد معدنی و ۲ واحد در بخش گردشگری استان در مدت یاد شده احیا شده است.
وی با اعلام اینکه احیای ۲۴۵ واحد راکد در سالجاری برنامهریزی شده است، اظهار امیدواری کرد: با همکاری بانکها این مهم محقق شود.
کلامی با اشاره به اینکه در آغاز خدمت دولت سیزدهم هزار و ۴۰۰ واحد راکد در استان وجود داشت، گفت: با بررسیهای انجام شده ۹۰۰ واحد با قابلیت احیا شناسایی و تکلیف دستگاهها برای احیای واحدهای راکد در برنامه چهار ساله مشخص شد.
وی با اعلام اینکه اکنون ۵۰۰ واحد راکد در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۲۵۰ واحد به دلیل فرسوده بودن خطوط تولید و اختلافات حقوقی قابل احیا نیستند.
کلامی اظهار کرد: هدف و رسالت اصلی مدیریت استان، حمایت از تولید و رفع مشکلات واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکد با هدف رونق تولید و تکمیل زنجیره ارزش است.
وی با بیان اینکه تسهیلات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان باید در زمینه حمایت از تولید و رفع مشکلات واحدهای تولیدی هزینه شود، افزود: در برخی موارد عدهای میخواهند از منابع و تسهیلات بانکی این ستاد، به بهانه تولید در جاهای دیگر استفاده کنند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجانشرقی تاکید کرد: دستگاههای نظارتی و مرتبط با بخش اقتصادی استان باید به این موضوع حساس باشند و از این اقدام جلوگیری کنند.
کلامی ادامه داد: با توجه به رسالت ستاد تسهیل و رفع موانع برای حل مشکلات بخش تولید در استان، در این ستاد مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی در زمینههای مختلف مانند بیمه و امور بانکی مورد بررسی قرار میگیرد و تصمیمات لازم اتخاذ میشود.