۲۴ واحد صنعتی در لرستان احیا شد

بهمن جعفری در صحبت‌های پیش از خطبه نماز جمعه خرم‌آباد به مناسبت دهه تولید و تجارت، اظهار کرد: ۶۵ هزار و ۷۵۱ واحد صنفی در قالب‌های تولیدی، خدماتی و توزیعی در لرستان فعالیت می‌کنند که حدود ۲ درصد از واحدهای صنفی کشور را تشکیل می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۱۶۴ هزار نفر در لرستان در حوزه بازار در حال فعالیت هستند، افزود: پارسال کمیسیون‌های وزارت در حوزه اصناف به صورت مستمر برگزار شد که ۶۵۵ مصوبه به همراه داشت که ۸۰ درصد آنها عملیاتی شد.

رییس سازمان صمت لرستان تصریح کرد: پارسال ۴۲ اتحادیه با انتخابات معوق داشتیم که سه ماه قبل از پایان سال انتخابات آنها برگزار شد.

وی بیان کرد: در لرستان یکهزار و ۳۰۰ واحد صنعتی وجود دارد که بیشتر آنها خرد و متوسط هستند و ۱۰ درصد واحدهای بزرگ محسوب می‌شوند که بالای ۱۵۰ نفر اشتغال دارند.

رییس سازمان صمت لرستان تصریح کرد: ۸۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی واحدهای تولیدی از محل رونق تولید و تبصره ۱۸ انجام شد و علاوه بر آن ۲۹ درصد از منابع کشوری نیز از محل زنجیره تأمین محقق شد و بانک توسعه صادرات نیز بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان به واحدهای صنعتی تزریق کرد.

وی بیان کرد: سال گذشته بیش از ۵۰ جلسه و در سه ماهه امسال نیز تاکنون ۱۱ جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برگزار و ۸۰ درصد مشکلات رفع شد.

جعفری با اشاره به شعار سال، ادامه داد: رشد تولید سرمایه‌گذاری در سطح کلان و خرد را می‌طلبد که باید در این زمینه از هلدینگ‌های بزرگ استفاده کنیم که اکنون هلدینگ بارز در الیگودرز جهت احداث یک کارخانه لاستیک با ظرفیت ۵۰ هزار تن اقدام کرده و واحد گلرنگ ازنا نیز فاز نخست آن راه‌اندازی شده که در مجموع بیش از ۲ هزار میلیارد تومان حجم سرمایه‌گذاری مجموعه‌های احیا شده استان بوده است.

رییس سازمان صمت لرستان افزود: ایمیدرو نیز در یک سال گذشته بیش از سه هزار میلیارد تومان پروژه در سطح استان تعریف کرده‌ است.

وی با اشاره به توسعه زیرساخت‌ها در خرم آباد، تصریح کرد: ایجاد شهرک صنعتی شماره چهار که از مصوبات سفر رییس‌جمهور است، ایجاد منطقه ویژه اقتصادی خرم‌آباد و تعیین و تکلیف پارسیلون، سیمان و ماشین سازی خرم‌آباد نیز در حال رسیدگی است.

سایر